Милан Поповић тужи свог адвоката, јер је све тајне открила Северини

Aгенције
Милан Поповић тужи свог адвоката, јер је све тајне открила Северини

Београд - Оно што је интересантно јесте да је она истовремено радила свом клијенту иза леђа, јер постоји преписка између Сање и Северине у којој адвокат савјетује пјевачицу да би требало да уради попис Миланове имовине, као и све оно што се води на његову фирму, те износу донација које је до сада издвојио, јер и то утиче на коначну суму за алиментацију

Бизнисмен Милан Поповић поднио је пријаву Адвокатској компанији против адвоката Сање Турлаков због повреде обавезе чувања адвокатске тајне и давања повјерљивих информација Северини Вучковић, пише Курир.


Наиме, Турлакову је Поповић ангажовао на разним правним пословима током којих је имала увид у различита документа и његово пословање, те од њега добила информације које је била дужна да чува.

Оно што је интересантно јесте да је она истовремено радила свом клијенту иза леђа, јер постоји преписка између Сање и Северине у којој она савјетује пјевачицу да би требало да уради попис Миланове имовине, као и све оно што се води на његову фирму, те износу донација које је до сада издвојио, јер и то утиче на коначну суму за алиментацију.

- Мораш да знаш шта ћеш конкретно тражити, пословни људи то воле, поручила је, између осталог, у једном од мејлова Северини.

Савјетовала је и да на сина Александра препише кућу у Загребу и стан у Београду, као и како да се понаша у разговорима у вези са виђања дјетета.

Ти савјети су ишли и до потврде да је изговор који је Северина имала да не дозволи дјетету да види оца добро срочен и да је то добро урадила, пише Курир.

Милан и Северина нису у вези од јуна 2011. а остали су у контакту само због родитељских дужности.

Сања Турлаков није жељела да прича о овоме, јер је наводно у иностранству.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана