Милан Поповић признао: Нисам са Северином од јуна 2011. године!

Агенције
Милан Поповић признао: Нисам са Северином од јуна 2011. године!

Београд - Поводом медијских написа да Северина Вучковић и Милан Поповић више нису заједно, а што је потврдио и менаџер атрактивне певачице, огласио се и бизнисмен који тврди да њих двоје одавно нису у вези, преносе агенције.

Он наводи како раније није имао потребу да се огласи на ову тему, међутим сада је ријешио да стави тачку на цијелу причу.

Поповић тврди да Северина и он нису у “емоционалном односу” од 2011. године, јављају београдски медији.

“Северина Вучковић и Милан Поповић нису у емоционалној вези од јуна 2011. године. Сваки контакт које су одржавали после тог периода био је искључиво из нивоа родитељске повезаности, са жељом да се договоре око заједничког детета и да равноправно учествују у одгајању и васпитању, као сви родитељи, без обзира на то што је њихова интимна веза завршена. Гдин Поповић није имао никакву потребу да се оглашава у јавности и да свој живот дели са медијима, као што такву потребу није имао и пре него што је почео везу са гдјицом Вучковић. С тога, није имао потребу да исправља нити демантује сва нагађања о њиховој наводној вези и помирењима, све докле год је могао да се остварује у улози оца. Како су временом почели да се нарушавју договори који се тичу родитељства, гдин Поповић је неколико пута покушао да се договори са мајком свог детета око заједничког, равноправног учествовања оба родитеља у одгајању и васпитању њиховог сина. С обзиром на то да су сви покушаји комуницирања око заједничког старатељства завршени без договора, гдин Поповић је одлучио да потражи помоћ званичних надлежних институција Хрватске, како би остварио своје законско право и наравно своју људску потребу да буде отац свом сину. Адвокатски тим гдина Поповића је поднео потребну документацију Општинском градјанском суду у Загребу као и Центру за социјални рад, са циљем да се на тај начин избори за своје право да буде отац свом сину, да равноправно учествује у његовом васпитању и одгајању, као и да свом сину омогући да расте уз оба родитеља, без обзира на прекид емоционалне везе”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана