Милан Марић оштро о репрезентацији Србије: Понизили сте нас и стидите се

Б92
Foto: Агенције

БЕОГРАД- Разочарење српске јавности не јењава након што је наша фудбалска репрезентације јуче испала из даљег такмичења у Европском првенству.

Тим поводом огласиле су се многе познате личности, а сада и глумац Милан Марић, који није бирао ријечи исказујући своје незадовољство:

"Џаба речи и патетика, већини вам се ј**е за репрезентацију", написао је глумац на друштвеној мрежи X, али се ту није зауставио.

"Сваки пут се наложим и помислим: "Немогуће да им није стало". Европско смо чекали 24 године и немогуће да им није стало. Покидаће. Изгинуће. И на крају шта? Ништа! Некима је стало, некима и не баш. У збиру једно велико ништа. Колико живота имате да вам у овом сада није стало", упитао се Марић и додао

"Однос према репрезентацији нису певачи у хотелу, рибе, пивце, фризурице, тетоважице, увијање у заставу и глупаво-патетичне изјаве новинарима, већ одговорност. Ви то немате и стидите се. Ово је ваш однос према свима нама који тај фудбал волимо. Нас сте понизили и стидите се", додао је Милан на поменутој платформи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана