Милан Калинић виђен први пут након развода, потпуно непрепознатљив у јавности

Курир
Foto: Paparaco Lov / screenshot

БЕОГРАД - Милан Калинић се поводом развода није оглашавао за домаће медије, а сада је екипа емисије „Папарацо лов“ ухватила водитеља кад се није надао.

Камере су забиљежиле тренутак када је Милан био сам, а на себи је имао капу, наочаре и капут, па је мислио да га, закамуфлираног, нико неће препознати.

Калинић се иселио из стана, развод се догодио још почетком године

Вијест да се глумац и водитељ Милан Калинић разводи од жене Сандре након чак 18 година брака шокирала је многе. Њих двоје били су у браку од 2006. године, а у браку су добили двоје дјеце.

Како истиче извор близак Калинићу, Сандра и он су одлучили да ставе тачку на свој брак још почетком ове године, када су ријешили да је за њих и њихову дјецу најбоље да свако крене својим путем. Он је убрзо напустио заједнички стан на Вождовцу, у коме су годинама живјели, па је одмах започео са тражењем нове некретнине за себе.

У међувремену, Милан се преселио у стан код своје мајке Бобе Којовић, са којом је у посљедње вријеме поново нераздвојан.

Да односи између ускоро бивших супружника дуже вријеме нису најбољи, свједочи и чињеница да се они већ дуже вријеме нису појављивали заједно у јавности, а он је на јавне догађаје и премијере долазио или сам или у друштву мајке, преноси „Курир“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана