Милан Калинић ужива са новом дјевојком? Преко ноћи заборавио Сандру, ево на ком мјесту је ухваћен

Г.С.
Foto: Скриншот/Инстаграм

Водитељ и глумац Милан Калинић развео се од супруге Сандре, а након што је окончао брак сада је напустио и Србију.

Наиме, он се огласио на свом Инстаграму снимком са плаже из Норвешке. Милан је снимио пјешчану плажу и море и показао како ужива.

Иначе, Милан и Сандра Калинић били су у браку 18 година и важили су за један од најскладнијих парова на домаћој јавној сцени, те је вијест о њиховом разводу све изненадила.

Из дугогодишњег брака добили су двоје дјеце, сина и кћерку, који су остали са мајком да живе у породичном стану, док се Милан наводно преселио код своје маме Бобе.

Како су домаћи медији писали, бивши супружници потписали су папире за развод још прије неколико мјесеци.

Калинић је једном приликом говорио о васпитању дјеце, а тада је истакао да је његова бивша супруга строга, док је он попустљив према дјеци, преноси Еспресо.

- Јесам ли строг родитељ? Па, како се узме. Бавим се дјецом озбиљно, а то подразумијева и строгоћу кад треба и њежност и љубав. Супруга је строжа, дефинитивно. Увијек мора неко да буде "лош полицајац". Оцјене ми нису битне, важно ми је да ми деца израсту у поштене људе, у исправне личности. Знање дође... - рекао је том приликом Милан, који је посљедњих година у никад бољој форми.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана