Милан Калинић опет прекршио закон

Глас Српске
Милан Калинић опет прекршио закон

Иако је Милан Калинић недавно "опоменут" због кршења закона, изгледа да му то није било довољно да се опамети и схвати да бахатост може скупо да га кошта!

Наиме, у емисији "Папарацо лов" Телевизије "Пинк" приказан је Калинић како, док су с њим у аутомобилу били жена и мало дијете, прави низ саобраћајних прекршаја и тако озбиљно угрожава безбједност своје породице, али и осталих учесника у саобраћају!

Популарни водитељ и глумац је ухваћен како у центру Београда на прометној раскрсници пролази кроз црвено свјетло, возећи у аутомобилу супругу Сандру и ћерку Теу.

Да ово није једини прекршај Милана Калинића у току ове вожње, најбоље говори податак да је глумац желећи да заобиђе гужву у једном тренутку прешао аутомобилом преко трамвајских шина!

Подсјећања ради, Милан Калинић је средином прошлог мјесеца проглашен кривим за покушај крађе у Спортском друштву "Црвена звезда", који се одиграо још 1992. године и осуђен је на затворску казну у трајању од четири мјесеца затвора, условно на двије године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана