Мила: Тјерали су ме да се фоткам гола

Агенције
Мила: Тјерали су ме да се фоткам гола

Током каријере, америчка глумица Мила Кунис је преживјела све и свашта. Како каже, најгора јој је била уцјена да ако се не слика гола за мушке магазине, неће моћи ни да ради у филмској индустрији.

Многе славне жене преживјеле су ко зна шта да би дошле до "звијезда". Мила Кунис је ријешила да отворено проговори о ситуацији у којој се нашла када је градила своју каријеру.

- Пут ка успјеху поплочан је сузама. Догодило ми се да ми кажу да морам да се сликам гола, да морам да будем у мушким магазинима како бих успјела у својој каријери и послу. Наравно, то ми није одговарало. Никад нећу заборавити реченицу: "Или ћеш се скидати или нећеш снимати више у Холивуду". Међутим, имала сам ту срећу да је филм који сам тада снимала доживио велики успјех и да ми таква уцјена није покварила планове - каже Мила.

Она истиче да је то само једна ствар која јој се догодила.

- Трпјела сам разне увреде. Као жена која је у свијету шоу-бизниса, неколико пута сам добијала мање новца од мушкараца који су урадили и мање од мене. Такође су ме хиљаду пута зезнули за паре, а да не причам о томе да неке хонораре никад нисам добила - наводи Мила.

Глумица се ипак неколико пута сликала за неке мушке магазине, а како каже, то је била ствар њеног избора.

Она и глумац Ештон Кучер тренутно чекају друго дијете, а Мила каже да јој је улога мајке промијенила поглед на свијет.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана