Мила Кунис: Радо ћу се скинути, само ме не питајте за Ештона VIDEO

Агенције
Мила Кунис: Радо ћу се скинути, само ме не питајте за Ештона VIDEO

Једна је од најсексепилнијих жена на планети и нема проблем да се начисто разголити за праву филмску улогу, али Мила Кунис је врло стидљива кад треба да каже нешто о свом љубавном животу.

Глумица је на насловној страни мартовског издања магазина „Allure" за који је дала интервју и снимила едиторијал инспирисан шездестим годинама.

Она је позирала фотографу Тому Менроу у шљокичастој хаљини „пако рабан" и заводиљиво грицкала свој палац гледајући право у објектив. Потом је позирала у мајици „марк џејкобс" и гаћицама, а на насловној страни носи „фенди" џемпер.

У интервјуу Мила је отворено причала о голотињи и филму „Само пријатељски" (Friends With Benefits) у коме је играла са Џастином Тимберлејком: „Показала сам груди са стране. Нисам показала гузу. Добијете једно или друго, не можете оба".  

Глумица која је осам година била у вези са Маколијем Калкином, звијездом филмова „Сам у кући", отворила се и о самачком животу: „Четири године сам била без дечка. Дивно сам се проводила. Обожавам кад сам сама!"

Међутим, сва искреност је нестала када је лијепој Украјинки показана слика Ештона Кучера, њеног тренутног дечка: „Нисам знала да ће интервју бити о мојим пријатељима, људима са којима се забављам или са којима сам се некад забављала. Требало је да причамо о мени!"

Мила и Ештон знају се 14 година, а у вези су од када је Кучер прекинуо 6-годишњи брак са Деми Мур. Од тада се често појављују заједно, упркос пребукираним распоредима. Мила ове године у плану има шест филмова а тренутно снима „The Third Person" са Лијамом Нисоном, Џејмсом Франком и Едријеном Бродијем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана