Мики Рурк у депресији због изгледа

Глас Српске
Мики Рурк у депресији због изгледа

Глумац Мики Рурк признао је да је постао депресиван када је схватио да више не изгледа добро као у младости. Глумац, боксер у пензији и сценариста посљедње двије деценије као да је избрисан са холивудске A листе. На врх се вратио 2008. године улогом у филму "Рвач", за коју је номинован за "Оскара".

- Гледање мојих старих филмова ме узнемирава. Прије сам много, много боље изгледао. Ужасно је када видим колико сам пропао - рекао је Мики мислећи на свој филм "Чудотворац" из 1997. године и додао:

- Гледао сам га у једном хотелу и помислио: "Гледај како добро изгледам у том филму." И онда пао у депресију.

Међутим, без обзира на то што је незадовољан својим изгледом, познатом глумцу не недостаје посла. Тренутно га биоскопска публика може видјети у остварењу "Бесмртници", а припрема се и за улогу рагби звијезде Гарета Томаса.

- Биће ту пуно посла. У Лондону сам упознао неколико рагбиста и обарали смо руке. Фали ми још шест мјесеци тренинга. Могао бих једино да имам потешкоћа са скидањем велшког нагласка - рекао је Мики.

Познати глумац се неколико пута подвргао пластичној хирургији, али је операцијама добио сасвим други изглед од оног који је желио.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана