Мики Перић стаје на луди камен

Глас Српске
Мики Перић стаје на луди камен

Иако је до сада увесељавао гледаоце у својој емисији "Кеш на ноге", овог пута је Микију Перићу срећа закуцала на врата! Наиме, популарни водитељ ће у недјељу стати на луди камен, а изабраница његовог срца је Снежана Матић, са којом је Мики већ дуже вријеме у љубавној вези.

- Мики и Снежана одлучили су да своју везу, која траје више од годину дана, озваниче браком. Сви који добро познају Перића знају да је већ неко време заљубљен као тетреб. Његова изабраница није позната широј јавности и ради као менаџер у једној познатој фирми. Иначе, Мики и Снежана су се упознали преко заједничких пријатеља и одмах су се допали једно другом. Перићев хумор био је пресудан код Снежане, која се нон-стоп смејала на његове шале - казао је неименовани извор.

Он је додао да је на првом састанку, Мики Снежану одмах оборио с ногу јер је одвео у један престонички ресторан, гдје јој је лично спремио вечеру.

С првим залогајем, све је било као на филму - љубав је рођена, а круна свега је вјенчање, које ће се десити у недјељу - завршава извор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана