Мик Џегер: Карла Бруни ме варала с Димитријем Карађорђевићем

Aгенције
Мик Џегер: Карла Бруни ме варала с Димитријем Карађорђевићем

У најновијој биографији о животу фронтмена „Ролингстонса” Мика Џегера која има једноставан наслов „Мик” аутора Кристофера Андерсена објављени су до сада непознати детаљи из богатог љубавног живота познатог музичара, укључујући и податак да га је дугогодишња љубавница Карла Бруни варала са принцом Димитријем Карађорђевићем.

Карла Бруни и Мик Џегер били су у седмогодишњој тајној вези, коју је пјевач одржавао док је био у браку са још једним супермоделом Тексашанком Џери Хол, коју је непрекидно варао током више од 20 година, колико су провели заједно.  

Како Андерсен тврди у својој књизи, један од разлога што је Карла Бруни тако дуго остала Џегерова љубавница био је тај што се према њему понашала управо онако како се он понашао према свим женама у свом животу.

Врло јавно се упуштала у афере с другим мушкарцима, а међу онима с којим је преварила Џегера био је и српски принц Димитрије Карађорђевић, познат и као оснивач и креативни директор престижне јувелирнице “Prince Dimitri Company” у Њујорку.  

Принци Димитрије је унук кнеза Павла, син кнеза Александра Карађорђевића и братанац принцезе Јелисавете.

Занимљиво је да је Димитрије неколико пута сврставан на листе најпожељнијих нежења када су припадници европских краљевских кућа у питању.

Магазин “Vanity Fair” га је у међувремену уврстио у своју “Кућу славних најбоље одевених људи на свијету”.  

У ријетким интервјуима он је изјављивао да не вјерује у брак, те да сумња да ће се икада оженити, што, међутим, није спречавало бројне познате даме да се макар фотографишу са њим.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана