Мију прогања бивши који ју је тукао

Агенције
Мију прогања бивши који ју је тукао

Да стара љубав заборава нема мото је бившег вјереника пјевачице Мије Борисављевић, који ју је након раскида претукао, а сада јој купио стан у њеној згради на Видиковцу.

Наиме, Немања Минић не престаје да прогања пјевачицу откада су средином прошле године раскинули, због чега је Миа у константном страху.

Никола је недавно пазарио стан у истој згради испред које ју је претукао. Додуше, његов стан је на другом спрату. Он је тада упао у Мијин аутомобил када се паркирала и ударао је по глави, због чега је она против њега поднијела кривичну пријаву.

- Управо због тога јој није свеједно што се доселио у исту зграду, јер је свјесна да је то урадио због ње. Није случајност да од толико дијелова града баш у њеном крају купи некретнину. Откако ју је претукао, Миа има обезбјеђење па се труди да јој његова близина не утиче на свакодневни живот - рекао је извор за српске медије.

- Тачно је, уселио се у моју зграду, али више од тога не желим да коментаришем - потврдила је пјевачица, која не планира да прода свој стан и пресели се.

Подсјетимо, прије посљедњег инцидента, Немања јој је и 2011. испред једног престоничког клуба ударио неколико шамара, јер је сумњао да флертује са другим момцима. Иако је тада прво поднијела кривичну пријаву против њега, касније ју је повукла.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана