Миа: Емире, јави ми се!

Информер
Миа: Емире, јави ми се!

Београд - Поп пјевачица Миа Борисављевић објеручке је прихватила комплименте атлетичара Емира Бекрића да је она најбоља риба и да би волио да је упозна, те га је уз одушевљење позвала да јој се јави када сљедећи пут буде био на њеном наступу, преноси 'Информер".

Освајач бронзане медаље недавно је изјавио да би, да се не бави атлетиком, радо прихватио микрофона и рецепт за пјевачки успјех потражио код Саше Поповића у “Звездама Гранда”, али и да му се од пјевачица највише допада краљица ноћног провода, млада Миа Борисављевић, као и да би волио да је упозна.

Сексипилна пјевачица одмах је реаговала на лијепе ријечи успјешног спортисте, и наравно узвратила истом мјером.

- Била сам затечена његовим комплиментима! Пратим Емиров рад, волим атлетику и бодрила сам га док је био на Светском првенству. С обзиром на то да је рекао да на моје наступе долази често, ево, нек се на следећем слободно јави, радо бих се упознала са њим. Само ви навијајте за нас – са одушевљењем прича Миа.

Расположена за дружење са спортистом, Борисављевићева је рекла и да ће му са задовољством отпјевати и пјесму по жељи.

- Верујем да је кафански човек и да неће тражити неку навијачку, па ћу моћи да му испуним музичку жељу – рекла је заносна пјевачица.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана