Миа Борисављевић проговорила о љубомори: Није ми свеједно где је и са ким!

GS
Foto: Instagram

Миа Борисављевић и Бојан Грујић уживају у браку и породичној идили коју употпуњавају њихове кћеркице, а упркос дугогодишњој складној вези, у медијима се доста спекулисало о њихоовм односу.

Кажу да без нормалне дозе љубоморе нема праве љубави, али и да је међу јавним личностима љубомора много наглашенија те је Миа одговорила да ли је то тако и у односу ње и Бојана.

“Па види да ти кажем да ми је свеједно где је и шта је, то сигурно није, али са друге стране када би наш однос био такав да једно другом причињавамо свакодневно то задовољство и да се бринемо на ту тему, одавно ми не бисмо више били заједно. Нама живот није досадан, чак напротив, много су нам озбиљне обавезе да би ми једно друго малтретирали са таквим стварима”, објаснила је пјевачица, а потом додала:

“Далеко од тога да ме не занима шта ради и да ми је свеједно са ким је, али и далеко од тога да ми Бојан даје повода да ја будем љубоморна”.

Данас важе за један од најскладнијих, али и најатрактивнијих парова на јавној сцени, а само један догађај био је довољан да страсти међу њима плану.

“Та хемија између нас је од почетка била али генерално смо се поклопили и навике и темперамент. То нешто је кликнуло после једног заједничког путовања”, присјетио се Боки са осмијехом након чега је Миа својим признањем шокирала многе, преноси ГрандТВ.

“Код мене је било то раније, да сам схватила да сам заљубљена! Па сам га само завела! 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана