Миа Борисављевић открила непријатну ситуацију која ју је “снашла” у Малезији

GS
Foto: Instagram

Миа Борисављевић ужива на породичном одмору, а са далеке дестинације којом је одушевљена, свакодневно дијели утиске. У мору лијепих детаља, нашла се и једна непријатна ситуација.

Једна од највећих жеља Мие Борисављевић је да обиђе цио свијет. На њеном остварењу пјевачица већ увелико ради, а страст за путовањима волела би, каже, да пренесе и на ћеркице Ему и Теу.

Недавно су спаковали кофере и породично се упутили на одмор у Куала Лумпур одакле Миа свакодневно докели утиске и доживљаје.

Пјевачица је одушевљена Малезијом и њеним атракцијама, као и чињеницом да расни проблеми не постоје јер различите скупине живе и раде заједно.

"Земља где се налази највећи кружни ток на свету, у којој живи најмањи медвед на свету, у којој су у биоскопима за време пројекције филма светла упаљена, где се на аеродрому мжете прошетати прашумом, где мотористи своје јакне носе наопако, где новопечене маме не могу напустити кућу 30 дана након породјаја, чак не смеју за то време ни косу да оперу, земља где можете добити новчану казну ако се зачује да певате песму Деспасито, која се сматра превише вулгарном по стандардима ове муслиманске земље", описала је Миа неке занимљивости с којима се сусрела у Малезију, коју каже треба посјетити бар једном у животу.

На одмору јој се догодила и једна мала драма док је са дјецом обилазила град на крову туристичког ауртобуса.

"Одувек сам зелела да обиђем неки град на крову оног туристичког аутобуса, али се то данас није испоставило као добра идеја, јер док смо се наканилли да пођемо, било је 13 часова и највећа врућина и влажност ваздуха коју Куала Лумпур може да понуди у датом моменту, тако да је екскурзија протекла прилично турбулентно и хаотично, воду за пиће смо поливали по глави и 'за врат', отварали смо и кишобране али узалуд кад упече асфалт на 40 степени, некако преживесмо... Овакве екскурзије препоручујем само рано ујутру и без мале деце", савјетовала је пјевачица.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана