Миа Борисављевић добила батине

Глас Српске
Миа Борисављевић добила батине

Недавна рођенданска журка београдског клуба "Мистик" била је двоструко стресна за пјевачицу Мију Борисављевић. Она је гостима клуба те вечери отпјевала неколико пјесама, међутим кик-боксеру Душану Панајотовићу то није било довољно.

Почео је да малтретира пјевачицу, тражећи да му отпјева још неколико пјесама, а када је она то одбила, почео је да је вуче за руку, псује и вријеђа. Та непријатна ситуација је потрајала, а онда је у клуб улетјело педесетак полицајаца који су спровели рацију, сазнају поједини београдски медији из извора блиских полицији.

Убрзо је Миа са својим момком Николом Минићем, иначе менаџером неколико престоничких клубова, напустила локал. Међутим, за њу се ово хорор вече овдје не завршава. Послије краће препирке с Николом он је Мији опалио неколико шамара, а она, умјесто кући, одлази у полицијску станицу Савски венац и пријављује га због физичког напада.

Градом је прострујала вијест да је у "Мистику" батине добила пјевачица Гога Секулић. Међутим, она то демантује и тврди да је информација да је Душан Панајотовић пребио потпуно нетачна.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана