Метју: Опчињен сам својом супругом

Агенције
Метју: Опчињен сам својом супругом

Холивудски глумац и оскаровац Метју Меконахи открио је у недавном интервјуу за "Плејбој" да је и даље опчињен супругом Камилом Алвеш и да је њихова љубав јака као и првог дана.

Наиме, глумац, који са бразилском манекенком има троје дјеце, судбоносно "да" рекао је 2012. године након шестогодишње везе.

- Веома сам вјеран својој жени и себично је чувам само за себе. Волим да сам под њеном "клетвом". Не желим да разбијем ту опчињеност - признао је Меконахи, чија је супруга тек прошле године добила америчко држављанство.

Иначе, недавно је Камила открила да је прије доласка у Америку у родном Бразилу радила као кућна помоћница и да је при упознавању са славним глумцем посредовао Ленс Армстронг.

- Била сам у ресторану са пријатељицама и тада ми је Метју пришао, али нисам га препознала јер је имао дугу косу и браду. Ни на крај памети ми није било да се иза те "маске" крио он. Међутим, тек када је за наш сто дошао Ленс Армстронг, схватила сам о коме се ради, јер сам знала да су њих двојица нераздвојни - рекла је лијепа Бразилка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана