Метју: Ништа не бих успио без супруге

Агенције
Метју: Ништа не бих успио без супруге

Холивудски глумац Метју Меконахи признаје да ништа не би постигао без подршке своје супруге Камиле.

Метју, који је ове седмице награђеном "Оскаром" за најбољу главну мушку улогу у филму "Пословни клуб Далас", каже да му хармонија у приватном животу помаже у пословном успјеху.

Главну енергију проналази у породичном гнијезду са супругом Камилом и дјецом Левијем, Видом и Ливингстоном.

- Трудим се да придајем велику пажњу свом приватном животу и људима који су у њему и знам да ће ми они узвратити истом мјером. Имам заиста много тога на чему могу бити захвалан блиским људима - рекао је Меконахи у интервјуу за магазин "Пипл".

Послије двије деценије у Холивуду четрдесетчетворогодишњи глумац заблистао је улогом у филму "Пословни клуб Далас".

- Мој живот ван каријере је екстремно богат, тако да пуштам да ме то инспирише у послу, али дозвољавам и да посао инспирише мој живот - казао је Метју.

Његови блиски пријатељи потврдили су да Камила увијек стоји уз свог мужа и даје му несебичну подршку на путу према пословном врху.

- У Холивуду имате људе који желе друге ствари, али Камила је другачија и води се Метјуовим жељама и циљевима, увијек је уз њега - рекао је Метјуов пријатељ Ричард Линклатер.

Метју је, иначе, признао да му се ових дана живот претворио у позитивну лудницу и да га пријатељи, познаници и медији прогањају због златног кипића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана