Метју Меконахи и лијепа Камила открили тајну савршеног брака

GS
Foto: Arhiva

Заједнички живот подстакао их је да почну да раде неке ствари заједно, а због једне Метју своју супругу „кује“ у звијезде.

Метју Меконахи и Камила Алвес Меконахи практикују једну заједничку рутину сваког јутра након буђења. Захваљујући њој пар функционише савршено, јер баш током тог јутарњег ритуала увек успију да ријеше све проблеме и недоумице.

Иако би сада многи могли да помисле да је у питању вођење љубави или неки други вид размјене њежности истина није ни близу тога. Заправо, они сваког јутра заједно пију чај, који лепа Камила прирпема супругу, а током тих пола сата док га испију увијек разговарају тако да све недоумице и размирице ријеше.

Гостујући у једном подкасту Метјуа и Камилу су открили да је њихова кухиња заправо мјесто на којем су научили како да се продуктивно расправљају.

Водитељка подкаста их је навела да открију своју слатку јутарњу рутину које се приџавају чак и у оним тренуцима када су међу њима натегнути односи.

– Ја не знам да направим чај тако добро као ти. Додатно ме одушевљава чињеница да ми сваког јутра куваш и служиш чај. Много је доброг укуса – рекао је Метју својој супрузи, па је додао:

– Чак и ако смо у свађи, чињеница да ми и даље куваш чај ујутру… Е то је разлика је између везе и заједничког живота.

Камила се нашалила да није увијек када је ситуација напета.

– Да. Вјерујте ми, даме, понекад ујутру будем љута, па размишљам да ли да послужим тај чај“, нашалила се она, Метју је одговорио: „Али га ипак направи за мене“.

Метју је тврдио да извођење једноставног ритуала, без обзира на ситуацију, разликује „брак и забављање“.

– Када излазите са неким и одједном се не слажете помислите ’о, ово је знак ствари које долазе. Боље је да одустанеш одмах.’ Али ако си ожењен и не слажеш се са партнером, нећеш тако лако одустати од њега. Ти ћеш ипак човјеку којег волиш учинити нешто и тако ће се ствари брзо разријешити – рекао је Метју.

Он се затимо осрнуо и на то шта је он спреман да уради за своју супругу.

– Ако  правим бифтек или суши нец́у престати да служим само зато што сам љут. Увијек ц́у се трудити да она ужива, јер знам да то воли и надати се да ће то исправити ствар – додао је он.

Још један начин на који овај пар превазилази неслагање јесте уживање у слаткишима.

– Слатка храна може да ублажи неке ствари – рекао је Метју.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана