Мет Дејмон: Срећан сам што сам се оженио конобарицом!

Агенције
Мет Дејмон: Срећан сам што сам се оженио конобарицом!

Лос Анђелес - Амерички глумац Мет Дејмон након осам година брака са некадашњом конобарицом Луисијаном Баросо каже да је задовољан што његова супруга није позната личност и што медији не хрле да им завире у спаваћу собу, пише “Есљуире”.

Холивудски заводинк истиче да је веома срећан због свог успјешног брака са Луисијаном са којом има три кћерке и да је томе допринијело то што његова супруга није јавна личност. Хармонију у љубави није нарушило ни то што Баросова има и дијете из првог брака.

- Имао сам среће, заљубио сам се у “обичну” жену, не у глумицу, не у познату глумицу. Да је било обрнуто, интересовање медија за нас би се удвостручило, порасло би, јер би сви жељели да завире у нашу спаваћу собу – рекао је глумац.

Љубавну романсу пар је започео још 2003. године, док су се након двије године везе одлучили да живот наставе под истим кровом, а глумац наводи да ништа није пољуљало њихов брак током протеклих година.

- Не додајем уље на ватру, не варам своју жену, не постоји било шта лоше о чему би се говорило. И када би ме новинари пратили, добили би исту причу, средовјечног ожењеног мушкарца са четворо дјеце. Све док им не будем припремио нешто ново, медији неће показати интересовање за мене – изјавио је Дејмон.

Пар је своје брачне завјете обновио недавно у луксузном одмаралишту на острву Света Луција.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана