Мет Дејмон најпожељнији у Холивуду

Глас Српске
Мет Дејмон најпожељнији у Холивуду

Женски часопис "Elle" у новом броју се "дохватио" Мета Дејмона те га описао као једног од најпожељнијих особа Холивуда. У великом тексту посвећеном глумцу наведени су сви његови квалитети, којих, судећи по "Ellu", Мет има безброј.

Не само да је згодан, него је комплетна особа, породични човјек, политички ангажован и социјално освијешћен грађанин. Кад је посао у питању, бескрајно је одговоран и спреман да иде до краја да би остварио своје идеје, а припремама за сваку улогу потпуно је посвећен и мисли на сваки детаљ.

Када је морао да се доведе у форму за улогу, вјежбање је схватио као још један посао који мора да одради, а тек потом да се опусти.

- Већ сам снимио сцену у којој сам без мајице. Сад поново могу попити кафу са млијеком - рекао је Мет.

Осим свих наведених квалитета, Мет је и скроман.

- Нисам Бред Пит или Џорџ Клуни. Они уђу у собу и она се промијени. Код мене је више ријеч о томе да сам, нећу рећи просјечан, али уобичајен, као и сваки други човјек - каже Мет.

Мет Дејмон је, кажу, "холивудска секси добрица", али због тога није ништа мање узбудљив или досадан. О томе свједоче бројни тренуци са снимања, у којима га колеге описују као забавног и маштовитог.

Једна од Метових страна која је посебно привлачна дамама јесте она породична. Умјесто на неку гламурозну колегицу, глумац је "пао" на једноставну конобарицу Луцијану с којом је сада у браку већ шест година. Имају троје заједничке дјеце и њену кћерку из претходне везе, а Дејмон свој брак увијек спомиње с пуно љубави те скромно истиче како је срећан и не може да замисли другачији живот.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана