Мет Дејмон: Бред Пит је љубоморан на мене

Агенције
Мет Дејмон: Бред Пит је љубоморан на мене

Лос Анђелес - Холивудски глумац Мет Дејмон каже да је Бред Пит љубоморан на његов нормалан живот будући да се звијезда серијала о Борну оженио “грађанком” а не глумицом па због тога није толико занимљив папарацима.

- Сјећам се кад сам му рекао да ја са мојом дјецом шетам до школе, он је спустио главу. Био је фин, али је у себи помислио „ти, ђубре једно“, рекао је Дејмон који има три кћерке и очух је кћерки из претходне везе његове супруге Лусијане Баросо.

Он је оцијенио да је имао среће да се заљуби у некога ко није познат, јер, како каже, када си са познатом глумицом пажња није удвостучена већ стално расте.

- Одједном сви желе да буду у твојој спаваћој соби, рекао је Дејмон у интервјуу за магазин “Есквајер”, додавши да новинарима и папарацима не даје повода да пишу о њему.

- Ако не излазим и не лудујем по баровима и не варам супругу не постоји ниједна прича да се исприча, истакао је он. - Могу да покушају да ме прате, али ће увијек добити исту слику - средовјечни ожењен човјек са четворо дјеце.

Пит и Дејмон играли су заједно у филмовима “Играј своју игру”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана