Месијева жена срушила интернет: Фатална бринета згоднија него икада

ГС
Месијева жена срушила интернет: Фатална бринета згоднија него икада

Фудбалер Аргентине Лионел Меси и његова атрактивна супруга Антонела тренутно су на породичном одмору, а има ли бољег начина за опоравак од уживања на луксузној јахти са својом бољом половином?

Дугогодишња партнерка Лионела Мессија одушевила је своје пратиоце на друштвеним мрежама након што се познати пар похвалио својим заједничким фотографијама с одмора. Нико није могао да не примијети да Антонела изгледа савршено у пинк микро бикинију који је  истакао њену витку фигуру. Ни Месси 'није за бацање', он је поносно позирао у црвеним купаћим гаћама, а овог љета његов је 'модни додатак' ортопедска чизма на нози.

Подсетимо, брачни пар Месси у браку је већ скоро седам година, а упознали су се још у детињству. Фудбалер је у једном од интервјуа признао да се у њу заљубио на први поглед и да је, још као дечак, знао да ће му баш она бити девојка једног дана кад одрасту.

На крају их је спојила трагедија - Антонела је 2005. изгубила најбољу пријатељицу Урсулу Нолц у саобраћајној несрећи, а Меси је одмах долитео у Аргентину како би је утјешио. Убрзо су постали пар, а она је касније одустала од студија стоматологије и преселила се код њега у Шпанију. Тамо је започела манекенску каријеру. Венчање је уследило 2017. у Аргентини, а пар има и тројицу синова - Тијага, Матеа и Цира.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана