Месијева мама ме гањала тавом

Глас Српске
Месијева мама ме гањала тавом

Макарена Лемос, 20-годишња манекенка и бивша дјевојка играча Барселоне Лионела Месија, открила је једну бизарност двије године након што је била у вези са најбољим фудбалером свијета.

Наиме, мајка Барселониног аса пратила је манекенку у шопинг-центру у Росарију. Макарена је кратко ходала са Месијем када је њој било 14, а њему 18 година. Прича да је једном изашла у шопинг-центар у Росарију са мајком и тетком. Примијетила је да је Леова мајка прати и фотографише.

- Пратила ме и фотографисала све док се нисам окренула и упитала је што се догађа. У руци је држала мобилни телефон и таву. Тада ме је почела вријеђати. Није ми јасно шта је радила у одјелу за електронику с тавом у руци? - рекла је Лемос.
Млада дјевојка се не може начудити понашању госпође Меси, тим више јер тврди како никада у јавности није открила никакве детаље своје романсе са данас најбољим фудбалером свијета.

- Никада нисам говорила о томе јесам ли спавала са Леом. Имала сам тада 14 година, а он 18. Нисам открила баш ништа о нашој вези. Његова ме мајка третирала као да сам нико и ништа. Ваљда је мислила да сам се распричала за неки часопис, иако нисам никада - тврди Месијева бивша дјевојка и додаје.

- Шокирало ме то, нисам очекивала неугодности у шопинг-центру, поготово у присуству моје мајке и тетке. Лионел има тјелохранитеље који га прате, али ја немам. Идем у град и сусрећем се са пријатељима као и свака нормална особа - истакла је Лемос.

Упркос инциденту, признала је да би вољела провести ноћ са најбољим фудбалером свијета.

- То је недовршена прича за мене - закључила је Лемос. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана