Меси заводио Сабрину

Глас Српске
Меси заводио Сабрину

Aргентинска љепотица Сабрина Равели била је до сада позната углавном по голишавим насловним странама разноразних магазина и везом с аргентинским фудбалером Неријем Кардозом, а сада је преко ноћи постала планетарна "звијезда".

Наиме, Сабрина је изјавила да је најбољи свјетски фудбалер Лионел Меси малтретирао SMS порукама и видеочетом. Меси и атрактивна Aргентинка упознали су се на једном аргентинском репрезентативном окупљању, када је Сабрина дошла да посјети Нерија Кардоза, с којим је тада била у вези.

- Сматрала сам да смо пријатељи, а он ме почео заводити. Послао ми је једном цвијеће. Кад смо једном приликом комуницирали видеочетом упитао ме: 'Како је моја најљепша цурица?". Рекао ми је преко камере да се окренем како би ме боље промотрио. Полудјела сам тада и рекла му да више ништа не желим имати с њим. Aли, он очигледно не прихвата не за одговор - изјавила је Сабрина.

Она је затим нагласила да је Aргентинац желио да се њих двоје и састану, што је она одбила.

- Стално ми је слао поруке у којима је писао да ме жели видјети, те ми је тако стварао проблеме у породици. Искључујем се, ово је крај. То што је направио је огавно. Па ја сам у вези већ годину дана, али он то очигледно не може схватити. Очигледно је и он један од оних мушкараца који је навикао да му свака каже "да", а ја желим јасно рећи да никад нисам спавала са њим - додала је Сабрина.

Након што је аргентинска манекенка са овом причом изашла у јавност Меси јој је наводно само кратко рекао.

- Одбила си ме и сада ме користиш у рекламне сврхе - рекао је Меси.

Видеочет који потврђује причу Сабрине Равели појавио се на сајту "You Tube", на којем се најјасније не види да ли се ради о најбољем аргентинском фудбалеру или некоме другом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана