Меси у латиноамеричкој серији: Аргентинци нестрпљиво чекају другу сезону

ГС
Foto: Твитер

Један од најбољих фудбалера свијета Лионел Меси дебитоваће као глумац и то након што је добио улогу у познатој латиноамеричкој телевизијској серији "Los Protectores".

Бројни свјетски познати фудбалери радили су дјелимично као глумци, али у улози водитеља рекламе за брендирање неке фирме и њихови наступи већином су кратки и садрже само неколико реченица, што је ипак далеко од свијета глуме.

И Меси, као један од највећих фудбалских брендова у свијету, појавио се у више реклама за разне фирме које је представљао.

Ипак, Меси је сада добио улогу у пројекту који се много разликује од онога како смо навикли да га гледамо, а он ће се појавити у другој сезони аргентинске драме "Los Protectores", серији која постаје све популарнија у овој држави.

Тамошњи медији пишу да је његова сцена већ снимљена и да је завршена прије неколико дана, а да је Меси споменуту сцену снимио у Паризу. Наводи се и то да ћемо појаву "глумца Месија" чекати минимално до 2023. године, када је планиран излазак друге сезоне ове серије.

Недавно је изјавио како му се било тешко да се навикне на живот у Паризу, али да је то сада иза њега и да је максимално мотивисан да се навијачима овог клуба покаже у најбољем издању. Циљ ПСЖ-а и у нарендој сезони је врло јасан, а то је искључиво освајање Лиге првака, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана