Меси са Џоаном играо плејстејшн

Глас Српске
Меси са Џоаном играо плејстејшн

Послије напорне сезоне, најбољи фудбалер данашњице опушта се у родном крају. Локални медији пишу о дивљој журки која је ових дана тамо одржана, а детаље је открила једна од аргентинских секс-бомби која је била гошћа на забави до јутарњих часова.

Дане годишњег одмора уочи наступа на Копа Aмерици Лионел Меси проводи у свом родном Росарију, а ових дана организовао је журку о којој бруји цијела Aргентина.

Тамошњи медији пишу о разузданој забави коју су походиле и бројне аргентинске старлете као што су звијезда ријалити емисија Џоана Гонзалез, "Плејбојев" модел Клаудија Кјардоне, модел доњег веша Aндреа Ринкон, спонзоруша Сабрина Равели...

Месијеви посебни гости у изнајмљеној вили били су и браћа Дијего те Габријел Милито, као и 38-годишњи Мартин Палермо који је недавно закључио богату каријеру у дресу Бока Јуниорса.

Локалним таблоидима неке детаље "забаве године" испричала је једна од тих аргентинских секс-бомби Џоана Гонзалез.

Фудбалер Барсе је са споменутим пријатељима, рођацима и тјелохранитељем дошао у дискотеку гдје је "снимио" бројне љепотице, међу њима и атрактивну Џоану. Послао је свог чувара по њу и Aргентинка бујног попрсја се придружила великом друштву за његовим столом.

- Истина је, око четири ујутро смо сви отишли у Месијев апартман који је био очајан. Огромна телевизија, беж гарнитура, сиве завјесе, све врло минималистички - пожалила се Џоана која је ипак тамо провела цијело јутро.

- Лио је послије неког времена отишао да спава да би се што боље концентрисао на своје обавезе. Штета што је било превише људи иначе бих одвела Месија у његов кревет. Овако смо само плесали и играли плејстејшн - закључила је заносна Aргентинка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана