Мерјем Узерли враћа се глуми за два месеца: Психички су ме сломили

Aгенције
Мерјем Узерли враћа се глуми за два месеца: Психички су ме сломили

Истанбул - Популарна турска глумица Мерјем Узерли је први пут отворено причала о искуствима и проблемима који су је пратили током снимања серије "Сулејман величанствени". Открила је због чега је побјегла у Берлин и шта планира.

- Кад сам се преселила у Турску, нисам имала појма шта ме чека. Бојала сам се самоће, непознатих мјеста, људи, али дочекао ме рај. Преко ноћи сам постала звијезда и идол другима. Сав труд и непроспаване ноћи напокон су се исплатили. Све лијепо што сам доживјела у очевој домовини не бих мијењала ни за шта.  Ни за чим не жалим, а грешке које сам правила, окренућу у своју корист. Бићу боља жена, казала је Мерјем.

Глумица је толико одушевила јавност својом улогом Хурем, да су јој долазиле понуде са свих страна, па чак и из Холивуда, али стрес и притисак су узели данак, те је Мерјем ипак одлучила да се повуче на неко вријеме.

Након психичког краха, глумица је побјегла у Њемачку, те се пријавила у клинику за лијечење од депресије, како би вратила свој живот у нормалу.

Продуценти су покушали да је врате на све начине, али млада глумица је ријешила да не жели да се врати у "Сулејмана".

Да јој серија није угрозила само здравље, говори и чињенице, да се константно свађала са својим момком Кан Атес, који је ипак истрпио све, и остао уз њу и у најтежим временима.

Међутим, управо је и он  био још један разлог за стрес. Због велике разлике у годинама, Кан се никако није допадао глумичиним родитељима. Ипак, након два мјесеца проведена у Берлину, потенцијални зет је коначно добио зелено свјетло.

Осим вјереника о Мирјем у Берлину брину и родитељи, посебно отац који је рекао да ће глумица у серију вратити само преко њега мртвог. Са њим су се сложили и глумичини брат и сестра, који у Њемачкој граде музичку каријеру.

- Никад је нисам видео у тако лошем стању. Била је потпуно безвољна и тужна. Плакала би без разлога и пиљила у празно. Ни с ким није хтјела да разговара. Нисмо имали појма шта је толико мучи. Супрузи и мени срце се сламало од туге. Тад смо потражили стручну помоћ. Одвели смо је у најбољу психијатријску клинику. Добила је љекове за смирење и спавање - рекао је Хусенин.

Сада када је ствари поставила на своје мјесто Мирјем је спремна за нови пројекат. 

У овом остварењу уз њу ће играти турски Бред Пит, Киван Татлитуг.

Каже да се са продуцентима договорила око слободних дана и пристојног радног времена.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана