Мерјем Узерли: Важно је да сам жива

Aгенције
Мерјем Узерли: Важно је да сам жива

Истамбул - Чувена Хурем је својим фановима написала на Фејсбуку да се осјећа боље, да зна да је многи осуђују, али да је захвална јер је жива.

Глумица, која је подигла Турску на ноге, јер је напустила серију "Сулејман Величанствени" и отишла у Њемачку, Мерјем Узерли, најзад се огласила.

Чувена Хурем је својим фановима написала на Фејсбуку да се осјећа боље, да зна да је многи осуђују, али да је захвална јер је жива.

- Драги пријатељи, ово је први дан да се осјећам мало боље, а у процесу лијечења, најтежи дани су иза мене – написала је Мерјем својим фановима.

- Највећи поклон ми је што могу да будем на свјежем ваздуху са ЊИМ и да шетамо. Искрено вам захваљујем што ми желите најбоље, то ми заиста значи. Ипак, многи људи не знају шта ми се дешава и због тога ме осуђују.

Мерјем је најавила да ће се вратити јача него икада и да је сигурна у то, јер њено лијечење води један од најбољих психијатара.

- За мене је све ово само једна фаза у жвоту, ипак смо сви ми људска бића. Вратићу се много јача након овог периода. Најбитније је да моје лијечење води један од најпризнатијих психијатара, јер је то велика нада за мене да ћу повратити снагу и енергију. Најважнија ствар је да сам жива! Морам пуно да се одмарам у овом периоду и надам се да ћете ме разумјети. Свима вама шаљем велике пољупце и хвала вам на великој подршци, то ми много значи – била је искрена Хурем.

Да подсјетимо, недавно је попут бомбе у Турској одјекнула вијест да Мерјем напушта снимање серије, јер има психичких проблема.

Прије неколико дана огласила се и продукција Tims која је званично потврдила да је Узерли напустила серију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана