Мерима се тајно удала за Ђинђићевог кума

Агенције
Мерима се тајно удала за Ђинђићевог кума

Позната пјевачица Мерима Његомир (61) удала се прошле недјеље за Драгољуба Марковића (54), власника фирме "Крмиво продукт", преносе медији у Србији.

Она је одлучила да се тајно вјенча због његове прве супруге Љиљане, која му је правила проблеме у јавности. Склопили су грађански брак у општини Сурчин, гдје Марковић иначе живи у луксузном здању на великом имању са затвореним базеном и теренима за тенис и мали фудбал, изграђеним на платформи изнад саме обале Дунава. С обзиром на то да они све вријеме своју љубав нису показивали у јавности, Мерима и Драгољуб су одлучили да тако радосну вијест подијеле са породицом и најближим пријатељима.

- Само најужи круг људи зна да су Мерима и Драгољуб склопили грађански брак. Они то крију због Љиљане, која му је већ правила проблеме у јавности и доводила га у везу са погрешним певачицама. Драгољубов отац је поштовалац њене музике и одушевљен је снајком - тврди извор.

Мерима је мајка четворо дјеце док Драгољуб има једну кћерку. Познат је и по кумству са покојним премијером Зораном Ђинђићем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана