Мерилин Монро - најбоље тијело свих времена

Агенције
Мерилин Монро - најбоље тијело свих времена

Филмска богиња Мерилин Монро проглашена је познатом особом са најбољим облинама свих времена, оставивши иза себе савремене пин-ап девојке попут Кели Брук, Кристине Хендрикс и Ким Кардашијан.

Више од 50 година након њене смрти, холивудска икона је добила највише гласова и мушкараца и жена. Четрдесет одсто испитаника сматра да је Мерилинино тело најбоље у историји.

Гламур старе школе и даље води главну ријеч, јер су се међу првих пет Монроовој придружиле Ракел Велч, Софија Лорен и Џејн Менсфилд. Кели Брук је једина савремена личност која се увукла у Топ 5, заузевши друго мјесто.

У анкети је учествовало преко 2000 Британаца. Шездесет одсто њих истакло је да воли жене са облинама.  

Мушкарци су рекли да је задњица најпривлачнији обли дио женског тијела, након чега слиједе груди и струк. Жене, са друге стране, сматрају да је струк њихова најпривлачнија „кривина”, па тек онда гуза и груди.

Студија је направљена поводом пласирања новог „заобљеног” пежоа RCZ (Sports Coupe).

- Анкета је показала да гламур старе школе Холивуда и облине које је он промовисао никад не излазе из моде – казао је Борис Рајнмолер, дизајнер аутомобила.

- Ни пола вијека након Мерилине смрти нико није надмашио њене чудесне облине, она је имала све: стил, држање и довољно дрскости да генерацијама узбуђује и мушкарце и жене.

Њена привлачност не блиједи а исто важи за привлачност облина. С тим на уму поносни смо што смо произвели најзаобљенији аутомобил који ћете данас видјети на путевима.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана