Мерилин Монро је вољела жене

Агенције
Мерилин Монро је вољела жене

Лос Aнђелес – Највећи секс симбол Мерилин Монро је рођена на данашњи дан прије 86 година, преносе агенције.

Иако је од њене изненадне смрти прошло пола вијека, њен живот је вјечна инспирација биографа, али и филмаyија.

Била је и остала највећи секс симбол који је Холивуд икад “произвео”, али сада сљеди нови обрт - Мерилин је била лезбијка.

Мишел Морган у књизи “Марилyн Монрое: Привате Анд Ундисцлосед” наводи да једна од најпожељних жена није вољела мушкарце и да се тајно виђала са женама.

Морган тврди да се Мерилин повјеравала једино свом психијатру, којем је, наводно, и признала да са мушкарцем никада није доживјела оргазам и да је до врхунца сексуалног узбуђења могу да доведу једино жене, а међу њима је, наводно била и легендарна Елизабет Тејлор.

Поред тога, Мерилин је наводно имала фобију од трудноће јер се бојала да би њено дијете могло имати психичке проблеме као што је имала њена мајка, па је и због тога избјегавала многобројне удвараче и њежност дијелила једино са дамама.

Мерилин се удавала три пута, а наводно су и пропали бракови допринијели њеном разочарењу у мушкарце.

Поред њеног живота који је и даље једна од највећих мистерија и њена смрт је једнако интригантна.

Званично, Мерилин Монро је 1962. пронађена мртва у свом кревету, а узрок смрти била је превелика доза лијека барбитурата. Монроова је у организму имала количину лијекова која би убила десет одраслих људи, али како их је набавила, да ли их је дала самој себи или је имала “помоћ” непознатих људи, до данас није откривено.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана