Мерилин Монро имала сексуалну аферу са шеснаестогодишњакињом

Агенције
Мерилин Монро имала сексуалну аферу са шеснаестогодишњакињом

Тони Џерис у својој књизи "Мерилин Монро: Приватно и необјављено" према причи Џејн Лоренс, открива како је холивудска глумица завела шеснаестогодишњу дјевојку, која је основала њен први фан клуб. У разговору са аутором књиге, Џејн Лоренс је испричала како је дошло до њиховог првог пољупца.

- Нагнула се према мени, и пољубила ме је веома њежно и лагано. Осјећала сам се као да губим ваздух - рекла је Џејн.  

Љубавница холивудске диве, коју је Мерилин звала својом малом тајном, упознала се са Џерисом 2001. године преко заједничких пријатеља. У сензационалној књизи, објављеној поводом 50 година од смрти Мерилин Монро, подјелила је са писцем све детаље љубавне везе.

 - Мерлин и Џејн су се упознале када је Џејн имала дванаест година, њен отац почео је тада да ради у правном одјељењу РКО студија - изјавио је Тони Џерис за "Радар онлајн".

Мерилин Монро започела је своју хомосексуалну везу када је имала 29 година, а тринаест година разлике између ње и Џејн није представљало никакав пробем. Глумица и Џејн Лоренс постале су веома блиске, а посебно их је зближавало то што су у разлучитим периодима живота биле у истом сиротишту, као и чињеница да ниједна од њих није никада упознала свог биолошког оца.

Шеснаестогодишњој дјевојци глумица је била велика подршка.

- Џејн се борила са својом сексуалношћу. Разговарала је са Мерлин много пута о томе, и наилазила на њено разумјевање. "Каква год да је твоја сексуална оријетација, није важно, љубав је љубав", говорила јој је Мерлин - додао је Џерис.

 Пољубац који је побудио толико пажњу догодио се у једном хотелу у Лос Анђелесу 1955. године. Џејн је отишла код своје пријатељице Мерлин Монро како би јој помогла око једне полице у соби, и те вечери започеле су своју љубавну везу. Први пољубац се убрзо десио, а затим и први секс, који је Џејн описла слиједећим речима:

"Пулс ми је скочио када ми је Мерлин пољубила бутину, осјећала сам да не могу да дишем када ме је пољубима у уста. Секс са њом био је потпуно ново откриће за мене. Раније, са другим дјевојкама, била сам стидљива и несигурна, а између мене и Мерилин постојала је велика страст и повјерење", рекла је Џејн.

Послије овог искуства, Мерлин Монро и њена љубавница наставиле су своју везу. Џејн је имала афере и са другим женама, а са глумицом је остала у добрим односима све до њене смрти.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана