Мерил Стрип пориче романсу са колегом

Агенције
Мерил Стрип пориче романсу са колегом

Чувена глумица Мерил Стрип (67) је већ 40 година у браку са Доном Гумером, али више пута се причало да га је варала са славним глумцем Џеком Николсоном.

Марк Елиот, који је радио на сету филма "Iron weed " 1987. године, открио је шта се дешавало у камп приколици у којој је боравио овај глумачки пар. 

- Сви се добро сјећамо њених врућих ноћи са Џеком Николсоном. Ујутро смо се молили да изађе из његове приколице - каже Елиот.

Џек (79) данас има само ријечи хвале за "предивну и талентовану" Мерил Стрип, а она је много пута до сада рекла како би, када би морала да спава са неким од колега, то био баш Николсон. Управо је Марк Елиот у биографији о Николсону детаљно описао однос између Мерил и Џека. Прије овога познати глумци снимили су филм "Heartburn" гдје је, наводно, цијела афера и започета. Мерил је тада већ увелико била у браку, а Николсон је био у топло-хладној вези са глумицом Анђеликом Хјустон. Пар је све вријеме негирао да је постао јако близак, а вијест о афери одјекнула је цијелим свијетом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана