Менаџер Боре Чорбе открио у каквом је стању легендарни рокер

ГС
Foto: Агенције

Бора Чорба се од прије неколико дана налази у болници, а стање му се погоршало, те је како се наводи, прикачен на кисеоник. Контактирали смо Бориног менаџера, Банета Обрадовића, у жељи да сазнамо да ли је дошло до неког побољшања, као и каква је тренутно ситуација.

"Погоршава се хронична опструктивна болест код Боре Ђорђевића. Плућа су му изузетно лоша, прима висок кисеоник. Не може ниједна операција", рекао је за Мондо Бане Обрадовић, менаџер Боре Ђорђевића.

Подсјетимо, фронтмен "Рибље чорбе" прије три дана је задржан у болници у Љубљани, због проблема са плућима.

Фронтмен групе "Рибља Чорба" Бора Ђорђевић (71), који је због болести отказао наступе за Нову годину, у емисији на РТС код Мире Адањи Полак говорио је о супрузи Дубравки која је 28 година млађа од њега, али и о здравственом стању.

"Увијек ми оно што је некад било изгледа љепше. Знате оно: 'Е, кад сам ја био млад...', то је то ваљда. Ваљда је свакоме своја младост лијепа. Ја, међутим, имам и лијепу старост. Уживам овдје. Да чујете моју нову пјесму: 'Заиста не волим то што старим, постајем матора ленштина, не живим, само животарим, и патим од разних болештина... Овдје се осјећам ко и сви странци, док задње дане одрађујем, све људе држим на дистанци и самом себи досађујем'".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана