Мелина Џиновић је рођена у Бихаћу али више не посјећује тај град

Аваз
Мелина Џиновић је рођена у Бихаћу али више не посјећује тај град

Модна креаторка Мелина Џиновић рођена је у Бихаћу, али поменути град више не посјећује. У недавном интервјуу открила је детаље из свог дјетињства.

Вијест о разводу пјевача Хариса Џиновића и његове 30 година млађе супруге Мелине изненадила је јавност.

Један од најпознатијих естрадних парова ријешио је да стави тачку на свој брак и да се послије 22 године љубави разведу.

Харис и Мелина Џиновић су емотивну везу започели још 2002. године и добили двоје дјеце, сина Кана и кћерку Ђину, у брачне воде ступили су 12 година касније, а Мелина се након свега преселила да живи на Азурној обали.

Наиме, Мелина Џиновић је недавно пред камерама открила шта је то враћа у дане одрастања, а била је итекако сјетна док је причала о овоме.

– Шта мене враћа у младост… То је, некако, овај зимски период, долазак мојих родитеља… Нажалост, ја више не идем у Босну, у Бихаћ, гдје сам рођена. У Загреб одем јако ријетко. Моје двије пријатељице, које су са мном још из средње школе, увијек ме врате у тај период, у младост. Тај период ми је био јако сладак и, да кажем, симпатичан. Та врста младости ми се рано завршила. Ја сам са 22 године родила дијете, постала породична жена - истакла је Мелина за „Блиц“.

Иначе, љубавна прича Хариса и познате модне дизајнерице започела је 2002. године, када је дизајнерица била на трећој години студија. Њихове емоције су одмах плануле, а иако не воле да причају о свом приватном животу, Харис је у једном од ријетких интервјуа признао да су се „једноставно нашли“.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана