Мелани и Aнтонио заљубљени као првог дана

Глас Српске
Мелани и Aнтонио заљубљени као првог дана

Aнтонио Бандерас и Мелани Грифит, који су се појавили на 24. додјели награде "Genesis Awards" у суботу увече, изгледали су срећније него икад. Бандерас, који је пустио дугу браду и Мелани, која је напокон одлучила да достојанствено стари, цијело вече размјењивали су њежности и нису скидали осмијех са лица.

Лијепом пару друштво је већи дио вечери правила 80-годишња Типи Хедрен, глумица позната по главној улози у филму "Птице".
Глумачки пар у браку је од 1996. године, а упознали су се годину прије на снимању филма "Two Much ". Из дугогодишњег брака имају кћер Стелу, која је, баш попут својих славних родитеља, запливала у глумачким водама. За разлику од већине холивудских парова, Бандерас и Мелани одувијек се добро слажу и велика су подршка једно другоме.
Колико му је стало до супруге маркантни глумац доказао је много пута, између осталог и онда када је Мелани трећи пут завршила у клиници за одвикавање.

Мелани Грифит је 2000. године признала да је зависна од лијекова против болова, али и од пластичне хирургије у толикој мјери да су јој љекари дали прогнозу да ће, уколико настави са честим естетским корекцијама, доживјети судбину сличну покојном Мајклу Џексону. A њихову одлуку подржао је и Бандерас, који је у једном интервјуу признао да је "супрузи најоштрије забранио даљи одлазак под нож".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана