Мел Гибсон је отац синова Џоди Фостер?

Агенције
Мел Гибсон је отац синова Џоди Фостер?

Лос Aнђелес - На основу фотографија које су настале на додјели “Златних глобуса” када је Мел Гибсон дошао како би подржао своју пријатељицу Џоди Фостер, која је примила награду за животно дјело и све вријеме сједио са њеним синовима, многи су закључили да би управо он могао бити биолошки отац њених дјечака, преносе агенције.

Џоди Фостер недавно је изјавила да ће својој дјеци открити идентитет њиховог оца тек када напуне 21. годину, због чега су поново почела нагађања о томе ко би могао бити отац њених синова Чарлса и Кита.

Како је Мел Гибсон читаво вече на додјели “Златних глобуса” провео за Џодиним столом заједно са њеним синовима, медији су на основу фотографија направили поређење аустралијског глумца и дјечака и дошли до закључка да између њих постоји велика сличност.

Међутим, ни Гибсон ни Фостерова, који су пријатељи још од 1994. када су се упознали на снимању филма “Маверик”, нису жељели да се оглашавају на ову тему.

Осим Гибсона, као потенцијални отац синова познате глумице наводи се и покојни редитељ Ренди Стун који је био њен најбољи пријатељ све до своје смрти.

Он је једини знао ко је отац Џодине дјеце, но ни властитој мајци није хтио открити тајну коју му је пријатељица повјерила.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана