Mексичка пјевачица и глумица извадила ребра и чува их у тегли

jutarnji.hr
Mексичка пјевачица и глумица извадила ребра и чува их у тегли

Мексичка пјевачица и глумица, 42-годишња Ариадна Талиа Соди Миранда на свој Инстаграм поставила је фотографију својих ребара у теглици.

Посљедњих година у тамошњим медјима појавиле су се информације да их је  одстранила како би изгледала мршавије.  У једном се интервјуу сама вратила на ту тему и дала наслутити да је то заиста учинила, преноси јutarnji.hr.

Након тога на Инстаграму је објавила фотографију у којем држи теглицу с ребрима, а изнад је написала "Мислите да сам одстранила ребра? Да, не...".

Обожаватеље је након тога изненадила и кратким видео уратком изнад којег је написала "Свим мојим вјерним обожаватељима - овдје је доказ! Обожавам своја славна ребра, чувам их годинама. Нека се сага о њима настави....".

Иако није сасвим јасно да ли се ради о неукусној шали или су то заиста њена ребра, Талиа је наишла на вал незадовољства међу својим обожаватељима.

Талиа је иначе одабрана за "Краљицу латинског попа" и "Краљицу теленовела" током своје дуге и плодоносне каријере пјевачице и глумице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана