Меган Маркл о будућности: "Враћам се на Инстаграм"

ГС
Foto: Агенције

Војвоткиња од Сасекса Меган Маркл у великом интервјуу за “Кат” отворено је говорила о аспектима свога живота, између осталог споменувши како су она и њен супруг, принц Хари, "срећни јер су напустили Британију".

Интервју за “Кат” долази пред одлазак Харија и Меган у Уједињено Краљевство, али и само неколико дана након што је изашао њен подкаст на Спотифају.

Између осталог, Меган је отворено говорила о свом животу у Калифорнији након што је одступила с краљевских дужности, нагласивши да је пар “срећан јер је напустио двор”.

Меган је открила како је пар био вољан отићи у другу државу и радити у име краљевске породице, али да су жељели зарадити властити новац.

"Самим тим што смо постојали, пореметили смо динамику хијерархије, зато смо рекли: 'У реду, добро, идемо одавде. Било нам је драго'", прича она.

Маркл је објаснила како финансијска слобода коју су она и Хари тада тражили није била “измишљање топле воде”, већ нешто у чему је већ уживала неколицина принчева, принцеза и војвода.

"То је било нешто што нисмо смјели учинити, иако је неколико других чланова породице радило управо исто", рекла је она.

На питање мисли ли да има мјеста за опрост њеној властитој, али с друге стране и краљевској породици, она се осврнула на то колико је важно моћи наставити даље.

"Мислим да је опрост јако важан. Потребно је пуно више енергије да се не опрости, али потребно је и много труда да би то учинили. Стварно сам се активно трудила", истакла је Маркл.

Додала је како се она и Хари већ труде да свом сину Арчију усаде добре манире, али и да се планира вратити на Инстаграм, који је претходно обрисала.

"Желите ли знати једну тајну? Враћам се… на Инстаграм", рекла је Маркле својој саговорници.

Одлука је, истиче она, донесена у свјетлу покретања њеног новог подКаста, “Архетипови” који је прошле седмице стигао на Спотифај.

Принц Хари и Меган напустили су Фејсбук и Твитер у јануару прошле године рекавши да су ту одлуку донијели након што су се отуђили због “мржње” којом су обасипани на мрежама.

Пар није објављивао на званичном Инстаграму Сасекс Ројала, који има 9,5 милиона пратиоца, од 2020. године, преноси Кликс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана