Меган и Хари изазивају нови окршај са краљевском породицом

Г.С.
Меган и Хари изазивају нови окршај са краљевском породицом

Принц Хари и Меган су у опасности од новог сукоба са краљевском породицом.

Синоћ су лансирали нови сајт који користи њихову титулу Сасекса (Sussex.com). Пар је своју интернет страну замијенио архевелом сајтом под називом Sussex.comкоји укључује њихове биографије и листе њихових недавних активности.

Извори страних медија упозоравају да би њихова употреба титуле у име локације, као и њихов краљевски грб у, како се чини, комерцијалне сврхе, могла да изазове притужбе палате, преноси Б92

“Имаће стварних проблема користећи име Сасекс. То је краљевска титула и ако има наговештаја комерцијализма у вези тога, биће угашена. Просто је запањујуће да не могу да виде колико је то грубо”, рекао је извор за ДејлиМејл.

Међутим , извор близак пару је рекао: “Принц Хари и Меган су војвода и војвоткиња од Сасекса. То је чиињеница. То је њихово презиме и титула”, рекао је он. На овој интернет страни војвода је описан као “хуманитарни, војни ветеран, заговорник менталног здравља и активиста за заштиту животне средине”. Његова супруга описана је као “феминисткиња и заговорница људских права и једнакости полова”.

Сасексово онлајн ребрендирање долази усред спекулација да Мегхан и Харрy можда траже нове производне компаније за рад. Њихов уговор са Спотифајем вриједан 18 милиона фунти недавно је окончан, а појавиле су се гласине да стриминг гигант Нетфликс можда неће обновити њихов уговор вриједан 80 милиона фунти.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана