Меган и Хари имају важну вијест

Г.С.
Меган и Хари имају важну вијест

Након што су се одвојили од краљевске породице, Меган и Хари морали су смислити начин како зарађивати властити новац. С обзиром на то да су за свој нови дом изабрали управо Калифорнију, логично је да су се бацили у филмски бизнис јер имају још пуно тога за рећи.

 

Осим што волонтирају, баве се хуманитарним радом и помажу потребитима гдје стигну, Меган Маркл и принц Хари основали су властиту фирму и потписали вишегодишњи уговор са популарним стреаминг сервисом Нетфлиxом.

Славни пар, како су навели у изјави, жели се фокусирати на стварање разноликог садржаја попут документарних филмова, документарних серијала, играних филмова и садржаја за дјецу.

"Циљ овог пројекта је стварање садржаја који информише, али и даје наду. Као нови родитељи, важно нам је и стварање инспиративног породичног програма", изјавили су Меган и Хари за Њујорк Тајмс.

Меган и Хари су родитељи једногодишњег Арчија.

Родитељи једногодишњег Арцхиеја додали су како су у сарадњу с Нетфлиxом ушли због његове популарности, односно великог утицаја на публику те се надају како ће путем њега њихов садржај иницирати промјене.

Такође није искључено ни то да ће се они сами појавити пред камером, иако су портпароли рекли како се војвоткиња не планира вратити глуми.

"Јако смо поносни што су одабрали баш Нетфлиx као креативни домен и јако узбуђени што ћемо у сурадњи с њима причати приче које ће помоћи у оснаживању и разумијевању међу нашом публиком", рекао је Тед Сарандос, извршни директор и главни директор садржаја Нетфлиxа.

Меган и Хари ће, дакле, све своје пројекте развијати под окриљем компаније којој још не знамо име, а сарадња с Нетфлиxом сигурно ће им добро доћи јер Нетфлиx је познат по томе да с познатим особама потписује скупе уговоре.

Међутим, њихова сарадња биће, вјерује се, слична оној с бившим америчким предсједником Бараком Обамом и његовом супругом, бившом првом дамом Мишел Обамом. Они су с Нетфлиxом ушли у бизнис 2018. и од тада су произвели чак неколико хваљених документараца попут Америцан Фацторy који је освојио Осцара, затим Црип Цамп и Бецоминг.

Иначе, Меган и Хари су након неколико мјесеци тражења заједничког дома коначно нашли онај у којем ће одгајати свог сина Арчија. Њихов нови дом налази се у Монтециту, шармантном градићу поред Санта Барбаре. Меган је у свом новом дворишту недавно разговарала с феминисткињом, новинарком и активисткињом Глоријом Стеинем којој је рекла да је јако сретна што је поновно код куће и то из бројних разлога.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана