Меган Фокс заблистала у реклами за Aрмани

Глас Српске
Меган Фокс заблистала у реклами за Aрмани

Ништа не може укротити дивљи сексепил Меган Фокс, који је поново открила у новој Aрманијевој реклами за доњи веш.

Ђорђо Aрмани ангажовао је Меган у најновијој реклами за своје кројачке креације, у којој доминира прозиран доњи веш.

Меган у реклами не ради бог зна шта. Шетка се у поменутом вешу и показује своје тетоваже, али истовремено изгледа неодољиво.

Модна кућа "Aрмани" сваке године скине неколико "селебритија". Прошлог пута су то били Кристијано Роналдо и Меган Фокс, а овог Рафаел Надал и опет Меган Фокс, а ево и зашто. Послије објављених промотивних фотографија нових лица, односно колекција доњег веша и џинса, објављен је и "тизер" рекламе која ће се ускоро завртјети, а у којој некадашња звијезда "Трансформерса" носи црни чипкани доњи веш, односно фармерице и... тетоваже.

Меган која је избачена из нових "Трансформерса", како пишу страни медији, наводно је поново у вези са Брајаном Остин Грином.

Својевремено су амерички веб портали позивали на бојкот вијести о њој јер је, наводно, презаситила медије. Глумила је у филмској франшизи чији је циљ био зарадити ваљда милијарду долара по филму, а њена филмска екипа на сету "Трансформерса" послала је заједничко писмо медијима у којима упоређује Меган са Aдолфом Хитлером.

С друге стране, двадесетчетворогодишња глумица не може отићи до сandучића по пошту, а да из сandучића не искочи хорда папараца јер исти ти медији који бојкотују вијести о њој вапе за њеним фотографијама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана