Меган Фокс љута на Aнђелину Џоли

Глас Српске
Меган Фокс љута на Aнђелину Џоли

Сексепилна глумица Меган Фокс наљутила се јер је стално упоређују са старијом колегиницом Aнђелином Џоли. Младој глумици је то досадило, а поготово јер је Aнђелина коментарисала да је њено понашање будаласто.

- Aнђелина се понаша као да је богиња. Људи ме стално упоређују са њом, али ја не желим да будем као она. Напротив, дајем саркастичне изјаве и не желим да експонирам праву себе медијима. Тако ми нико не може прићи. И када су сви, укључујући моју мајку, мислили да не могу да успијем, ја нисам одустала - рекла је Меган.

Џолијева је наљутила младу љепотицу јер је рекла да Меган изјављује шокантне ствари у медијима како би привукла пажњу, а није свјесна да ће је те изјаве пратити увијек. Додала је да би вољела да је њу неко на почетку каријере упозорио да пази шта прича. Овако ће, каже, заувијек остати позната као лезбијка.

Млада 23-годишња Меган позната је по улози у "Трансформерсима", а екипа тог филма недавно ју је прозвала говорећи да је "хладна куја". Меган је била у вези са Брајаном Остином Грином са којим је стално прекидала и мирила се. Осим њега, недавно су се медији расписали о њеној вези са глумцем Робертом Патинсоном.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана