Меган Фокс исмијала властиту одјевну комбинацију: Подсјећа ли вас на бакин кауч?

Кликс
Foto: принтскрин

Меган Фокс на Инстаграму је подијелила фотографију свог посебно чудног оутфита - комбинације полупровидног топа, хлача и мајице ретро принта који је упоредила с оним какав се могао видјети на каучу који је имала "свачија бака".

Глумица је вјероватно представила једно од својих најхаотичнијих и најзбуњујућих модних издања које смо до сада видјели. Међутим, на свој уобичајени начин, успјела је изнијети чудну комбинацију одјеће.

Меган је у уторак носила карирани топ с изрезима на грудима преко потпуно прозирног црног горњег дијела - што је заправо тренд који је представљен на модним пистама Париске седмице моде.

Смеђе хлаче са златним принтом и одговарајућа блуза отворених рамена употпунили су изглед. Комбинацији је додала смеђу торбу од антилопа, златне ципеле са шиљастим врхом и мараму с истим принтом као на топу.
Глумица је фотографију своје одјевне комбинације објавила на Инстаграму уз необично поређење.

"Свачија бака имала је тај један кауч", написала је у опису Фокс те поручила фановима да погледају и наредну фотографију.

Сљедећа фотографија приказивала је управо кауч на који је мислила, а чији дизајн неодољиво подсјећа на принт њених хлача и кошуље.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана