Меган Фокс ће издржавати бившег мужа?

Агенције
Меган Фокс ће издржавати бившег мужа?

Глумица Меган Фокс мораће, по свој прилици, да издржава супруга Брајана Остина Грина (42) након што њихов развод буде кончан.

Како славни пар није потписао предбрачни уговор, након развода Меган и Брајан мораће да подијеле имовину стечену у браку напола, али ће глумица морати и да издржава супруга будући да зарађује више од њега.

Такође, Брајан Остин Грин има све мање глумачких ангажмана јер је прошлог децембра доживио озбиљну саобраћајну несрећу, након чега су му доктори дијагностиковали вртоглавице.

Код Грина је дијагностикован тежи облик вртоглавице због којег данима не може да устане из кревета.

Главни разлог за развод брака овог познатог пара није њена опсједнутост каријером и посвећеност глуми, барем тако тврди британски "Мирор", који је увјерен да је пронашао правог кривца за разлаз једног од дуговјечнијих холивудских парова.

Меган је остала у добрим односима с бившим момком и колегом Шајом Лабафом, а након што се растала од Брајана прије шест мјесеци, одмах се јавила бившем.

Њих двоје били су у краткој романси 2008. године током снимања "Трансформерса", а у том периоду Меган и Брајан направили су кратку паузу у вези.

Након тога Меган се вратила Брајану, а послије неког времена су се вјенчали и добили два сина.

С обзиром на то да је након свађе с 22-годишњом дјевојком, британском глумицом Мијом Гот, Шаја у таксију покушао да позове управо Меган (што су снимили момци који су спријечили тучњаву с дјевојком), у овој причи можда има истине.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана