Меган Фокс анорексична?

Глас Српске
Меган Фокс анорексична?

Двадесетчетворогодишња Меган Фокс недавно је представила нове фотографије из рекламне кампање за "Aрманијево" доње рубље. На "голишавим" фотографијама јасно се оцртавају ребра и друге кости, што је свјетску штампу навело да спекулише да лијепа глумица болује од поремећаја у исхрани.

Њен лични тренер Харли Пастернак морао је да демантује да она болује од анорексије, па је рекао за "Холивуд лајф" да Фоксова нема проблем са исхраном и да не болује од неухрањености.

- Тачно је да Меган не може лако да се угоји, али има такав метаболизам. Радим са њом на плану јеловника како би уносила довољно калорија. Такође мора и да вјежба више него што бисте помислили, јер брзо мршави и мора да диже тегове како би задржала мишићну масу - објаснио је он.

"Дејли мејл" је оштро искритиковао "жгољаву" Меган и у тексту наводи да је губитак облина један од разлога због којих је изгубила улогу у трећем наставку "Трансформерса".

Меган Фокс је претходних година више пута била бирана за најсексепилнију жену свијета, а наводно је посљедњим фотографијама шокирала фанове својом премршавом фигуром у кампањи за доњи веш "Емпорио Aрмани".

У "Дејли мејлу" наводе да је глумица изгубила своје препознатљиве облине, те сада дјелује попут класичних манекенки са модних писта, што је разочарало многе њене фанове. Ипак, у "Aрманију" не мисле тако, будући да са Меган сарађују веома успјешно већ неколико година. Најновији сет фотографија урађен је у црно-бијелој техници, а акценат је стављен на умјетнички моменат, више него на сексепилне атрибуте познате глумице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана