Медијафест уз најпознатија медијска имена

Глас Српске
Медијафест уз најпознатија медијска имена

Други фестивал медија "Медијафест", у организацији агенције "Метромедија", биће отворен у четвртак, 9. јуна, у 21 час на бањалучкој тврђави Кастел.

Подизање завјесе Фестивала обиљежиће окупљање свих учесника манифестације, а за добро расположење побринуће се бендови "Scripta" из Бихаћа и "Soundbeat" из Бањалуке.

Улаз на тврђаву је бесплатан, а у случају кише, свечаност отварања фестивала биће одржана у бањалучком клубу "Демофест".

Други дан "Медијафеста" резервисан је за предавања Емира Кустурице, Ивана Станковића, Даниела Aкермана и Владимира Реснера. У 14 часова сви учесници фестивала аутобусима ће отићи до Крупе на Врбасу, гдје ће бити одржан "Adrenalin day".

-       У организацији наших пријатеља из Рафтинг клуба "Кањон" припремамо такмичење медија у рафтингу. Овај дан ће сигурно обиљежити одлична енергија, добра атмосфера и такмичарски дух. На основу искуства од прошле године не сумњам да се већина њих већ сада припрема за тај дан - рекла је директор "Медијафеста" Милена Ђекић.

Она је додала да се адреналинско надметање завршава у 20 часова, када ће у клубу "Кањон" наступити београдски бенд "Макао", а забава са свим учесницима трајаће до јутра.

"Медијафест" ће обрадити прегршт актуелних тема из свијета медија и маркетинга са атрактивним и занимљивим гостима. Дискусије о приватности јавних личности, о гледаности ријалити шоу емисија, истраживачком новинарству, о маркетинг буџету и прерасподјели буџета, засигурно ће многе заинтересовати, а све то посјетиоци ће моћи чути у суботу, 11. јуна, на бањалучкој тврђави Кастел.

Поред Ведрана Струкара, Весне Милановић, Мирослава Микеша, Бебе Драгић и Владимира Чеха, пажњу ће привући и Бојан Радун, Даворин Шимунић, Џонатан Грубер и Гордана Суша. У дискусији ће учествовати и Оливера Ковачевић, Јован Марић, Aлександар Саша Јовановић, Драган Маринковић Маца, Денис Латин, Мате Ђаковић, Драган Јеринић, Милкица Милојевић и Дубравка Гајић.

Велику пажњу привући ће и свјетски познати дизајнер Карим Рашид, који ће приредити незабораван шоу зачињен одличном музиком и лудим бојама. Све могуће награде, којима је овјенчан, немогуће је побројати, а многи модни магазини су му одали почаст што је ружичасту боју напокон учинио мужевном.

Дуго очекивана "Ноћ рекламождера" биће одржана у суботу, у 21 час, на Кастелу. Све посјетиоце очекује караван најбољих свјетских реклама из 2010. године, по избору Жан Мари Бурсикот, те луди провод уз спектакуларне ди-џеј сетове - "Sevdah baby", Карим Рашид и свјетска хоусе атракција - DJ GADJO! Они који не желе да пропусте узбудљиву суботњу ноћ "Медијафеста" улазнице могу обезбиједити на бањалучком Тргу Крајине по цијени од пет КМ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана