Матичар открио ужасан проблем који је настао на Брениној свадби

GS
Foto: YouTube

Вјенчање Лепе Брене и чувеног тенисера Слободана Бобе Живојиновића најављивано је као "свадба вијека", и то је у неку руку и било.

Те 1991. јавност није престајала да бруји о огромном весељу које је уприличено, а због њихове свадбе је био прекинут и "Дневник 2" како би се младенци укључили уживо у програм.

Међутим, деценијама касније матичар Радивој Мрђа је открио да ствари на весељу нису ишле тако глатко. Како је својевремено испричао, вјенчање Брене и Бобе требало је да буде одржано у великој конференцијској сали Сава центра.

Планирано је да све буде холивудски намјештено, да свира симфонијски оркестар, али цијев је пукла и вјенчање је морало да буде у биоскопској сали иако су сви гости већ дошли.

Иако је овај догађај више него непријатан, "Брена и Боба су ипак феноменално реаговали", присјетио се матичар, преноси Мондо,

Торта је имала пет спратова, поклони су стизали са свих крајева свијета, међу којима је био најбољи онај од кума Бориса Бекера који је послао најновији "мерцедес", а музичка звијезда блистала је у вјенчаници модне куће "Диор".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана