Маск завео 23 године млађу – ко је нова девојка милијардера?

ГС
Foto: Агенције

Илон Маск ухваћен је у друштву своје 23 године млађе нове дjевојке, аустралијске глумице Наташе Басет, како ужива у ручку у Ст Тропезу.

Пар је виђен у хотелу Шевал Бланк, гдjе собе коштају више од 1.300 долара по ноћи. Маск (50) и Басет (27) виђени су како заједно пију вино, једу помфрит и живахно чаврљају док су конобари "лепршали" око њих. Пар је потом, руку под руку, изишао из скупог ресторана.

Први пут су виђени заједно у фебруару, само два мjесеца након што су Маск и Грајмс дочекали своје друго дијете путем сурогат мајке.

Ко је Наташа Басет?

Басет је одрасла у Сиднеју, а 2019. године преселила се у Њујорк како би похађала драмску школу. Остварила је неколико улога у телевизијским серијама попут "Hail! Caesar" те тумачила лик пjевачице Бритни Спирс у филму "Britney Ever After".

Глумом се бави од 14. године, када је добила главну улогу у представи "Ромео и Јулија". Глумицу ћемо моћи да гледамо и у надолазећем биографском филму о Елвису Прислију.

"Наташа напорно ради на изградњи своје каријере, а иако њему не смета што се сад зна за њихову везу, подржава њену жељу да се прослави својим радом, а не као дјевојка Илона Маска", рекли су пријатељи милијардера, преноси Б92.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана